2013. július 25., csütörtök

blogger üzenet : Nap amit sosem felejtünk, Május 13. Bécs, Heffron Drive koncert. ( Élménybeszámoló )



Tudom, tudom...... lassan 3 hónapja volt az egész, de a lelkierőm most gyűlt össze hogy írjak. Mármint, fantasztikus élmény volt amit még az unokáimnak is mesélni fogok, ám egy kis csalódás is ért minket.
Egy nagyon kedves barátnőmmel döntöttük el hogy kiutazunk Bécsbe hogy élőbe láthassuk Dustin-t és Kendall-t. Mert igazából őket "ismertük' előbb mint a BTR-t. (ez egy másik sztori )
Viszont Tinát (akivel a koncerten voltam ) egy fantasztikus csoportnak köszönhetem ,  amit a Big Time Rush Magyarország adminjai hoztak létre. Ha ők nincsenek...Tinát sem ismerem meg, és még rajta kívül sok-sok értékes embert, akiket a mai napra már barátaimnak nevezhetek.
 
Május 13. 10- órakor indultunk Pestről. Abban a reménykedtünk ha korán odaérünk hátha összefutunk velük az utcán vagy egy plázában. Körülbelül 1 órára kint is voltunk autóval Bécsben. Mikor elment mellettünk egy motoros akinek tiszta olyan testfelépítése volt mint Logannek elkezdtünk viccelődni hogy háh, lehet ő az , kitudja.miért ne kísérhetné el a barátait..
Megérkeztünk a koncert helyszínére : Szene -Wienbe ahol beszéltünk a egy szervezővel , aki mint kiderült  pont a srácoké. Megkérdeztük jó helyen járunk e, azt mondta igen itt lesz este a koncert. Be is mehettünk megnézni, meglepetésünkre egy elég kicsi klub volt. 
Minden hotel előtt ahol elsétáltunk ( hiszen a koncert előtt még volt rengeteg időnk , és elindultunk várost nézni ) mondogattuk egymásnak huha biztos ebbe vannak a fiúk .
- Nézd ezelőtt áll egy fekete sötétített ablakos Mercédesz kisbusz. - mutogattam Tinának. ( az este végén ki is derült hogy a srácok tényleg abba a hotelbe szálltak meg ;) :DD )

Hamar elment a nap, rengeteget sétáltunk ,sokat hülyültünk , nekünk már az is fantasztikus élmény volt hogy együtt mentünk. Persze ahogy egyre jobban közeledett a kapunyitás annál jobban izgultunk.
Szomorúságunkra végig néztük ahogy a VIP-esek bemennek aztán jönnek ki és mutogatják a közös képeiket és mesélnek hogy milyen édesek Kendallék( megjegyzem mi is VIP-be szerettünk volna menni, de MO-n nem lehetett ilyen jegyet vásárolni, se rendelni. )Kapunyitáskor rohantunk is be, az első két sorban a VIP-esek állhattak, nekünk sikerült a 3. sorban lenni, ami nagyon-nagyon közel volt a színpadhoz.
Jó 1 és fél órát vártunk.. közben egy Dj szórakoztatott minket. Azóta az este óta van néhány szám ami nekünk mást jelent.Itt is lenne az első és legemlékezetesebb :

Passenger - Let Her Go 

Ezután a szám után fél óra múlva az egész terem kékben kezdett világítani majd megszólalt egy ismerős MJ szám, ami pontosan a Billie Jean volt, és hopp hirtelen kitáncolt a két srác....annyira ledöbbent mindenki, hogy én is csak Kendall kivonulását tudtam felvenni. Nagyon megnevettetek mindenkit a furi pattogásukkal és a táncukkal.



Imádni valóak voltak . Fél órával a nagy táncos bemutatójuk után el kezdődött a csoda .


Kendall első mondat az volt : Kicsit furcsa ez a felállás a színpadon mert általában egy egész fiúbandával van  fent és táncikálnak. - ezen a mondatán mindenki nevetett .
- És akkor hatalmas tapsot Dustin Beltnek.- mutatta be legjobb barátját .
- Mellettem a mindig csodálatos Kendall Schmidt - mindketten meghajoltak

Kendall elkezdte mesélni hogy a reptéren elveszett a bőröndje , majd Dustin folytatta hogy a jó hír az hogy minden amit most visel Kendall itt vette Ausztriában.( Kendall ekkor elkezdett pózolgatni mintha a kifutón lenne ) - Túl szexis - szólalt meg Dustin,erre Kendall odalépet a mikrofonjához, ki emlékszik erre a dalra :   : ' I'm too sexy for my show, so sexy for my show , too sexy in huuuurt... - kezdte el énekelni szexuális hangon

Majd megköszöntük hogy itt vannak erre : - No, Thank you ! - mutogatott Kendall.

Végre elkezdőtött a zenés része a koncertnek az első szám, egy saját számuk volt a Time Wasting .
Nagyon durva de Kendallnek ugyanolyan hangja van mintha a CD-t hallgatnánk. Ez az igazi tehetség. Arról nem is beszélve hogy mennyire beleéli magát a dalba..és teljesen átadja magát az érzelmeknek, (a képeken is látni fogjátok )Egyébként néhol Dustin és bekapcsolódott az énekbe és meg kell hagyni fantasztikus hangja van neki is!
Eljátszották mind az 5 saját számukat, természetesen Kendall coverje - Ed Sheerantől a : The A -Team se maradhatott ki.  Ezek mellet még a Maroon5 -tól a Secret- is elhangzott.
Most lehet furcsállni fogjátok de ahogy ezt írom akaratlanul is könnyek szöktek a szemembe :')
Lassan vége lett a koncertnek. Mindenki szomorú volt hiszen nem tartott valami sokáig.
Mindössze 1 és egy negyed órás volt.
Vártunk egy picit a backstage előtt majd odajött hozzánk egy nő aki ismeri a srácokat és mondta nekünk  hogy ő tudja hol fognak kimenni menjünk oda.. persze mi oda mentünk, majd egy anyuka rohant ki az ajtón hogy lehet fotózkodni a srácokkal. Bementünk tényleg ott álltak ..mikor bementünk pont oda néztek és látták mennyien vagyunk még.
Mi már nagyon izgultunk hogy átölelhetjük őket és lesz velük közös képünk. Sorra kerültünk , kb 5 cmre álltunk tőlük ... ekkor kijött egy nagyon bunkó ember..aki szó szerint kezdte berángatni Dustint és Kendallt, Tinával elkezdtünk pattogni hogy csak 2 percet, nem ..nincs 2 percük, mert nemsokára indul a gépük . ( később megtudtuk hogy csak másnap reggel utaznak. )
Ekkor Kendall odaszólt hogy , nagyon nagyon sajnálja .... szeret minket, és dobott puszit. Persze ez kinek ne esne jól , de az hogy ott állsz 1 percre attól hogy képet csinálj  azokkal  akikre felnézel , és akiket tisztelsz..majd ekkor berángatja őket egy ember. Rossz volt, és még Kendall pár kedvessége se enyhített a pillanatnyi fájdalmunkon.  Hiszen lehet hogy többet nem adódik ilyen helyzetünk. Tudom ez most fura, meg minden...már az is hatalmas dolog hogy eljutottunk egy koncertjükre , átélhettük hogy élőben nekünk gitározik Dustin , és nekünk énekel Kendall olykor-olykor a szemünkbe néz vagy ránk mosolyog... ez is hatalmas dolog és kevesen mondhatják el ezt. De azért a fájdalom bennünk fog maradni.
Én hiszek abba hogy ez okkal történt , és lesz még alkalmunk velük találkozni. És remélem mindannyiunknak aki ezt olvassa. Tenni fogok érte , és érzem hogy ez így lesz!
Visszatérve.. kicsit búslakodva ültünk le a klub elé , még ezek mellet szakadt is az eső. Nagy meglepődésünkre ott állt kint az a mercédesz kisbusz amiről beszéltünk. Igen ott jöttek ki a fiúk, láttuk őket , átölelték azt a nőt aki ismeri őket...akit nem nevezek nevén hiszen nem szerette volna ( majd mindjárt mesélek még róla ) 5-en álltunk ott, persze a srácok mosolyogtak és átakartak ölelni mindannyiunkat, de megint jött az a (berángatós ember ....) aki hopp-hopp szálljatok be.-utasította megint a srácokat.
Be ültek hiszen nem tudtak mást csinálni, elindult a kocsijuk , dudáltak azért.
Persze ez már nem hatott meg , hiszen bennünk volt a csalódás. Leültünk a szakadó esőbe. Majd odajött hozzánk az a nő aki ismeri őket ( nevezzük mondjuk Lorinak )
Nagyon sokat mesélt nekünk a srácokról , Kendallről a Big Time Rushról. És még ő sajnálta hogy nem minket ölelt át Kendall . ( Igen Dustinról azt kell tudni hogy eléggé visszahúzódónak tűnt, de végig mosolygott és jól esett neki ha valaki az ő nevét is tudta...hiszen egy csomóan folyamatosan csak Kendallt emlegették )
Elmondta Lori azt is hogy elég szemét a HD menedzsere.... és nagyon sajnálja hogy pont mi jártunk így. Majd azt is megtudtuk...hogy a kedves VIP-esek  beálltak még egy képre..akik ugye eleve találkoztak velük.. Ha ők nem állnak be..akkor ma nekünk is lenne a srácokkal közös képünk. Na mindegy. Az élet már csak ilyen.
Tehát Lori sokat mesélt, elmondta hogy még egy olyan sráccal nem találkozott mint Kendall, annyira a földön ragadt úgy viselkedik mintha csak egy srác lenne a szomszédból , hatalmas szíve van és kedves mindenkivel ( igen ezt mi is tapasztaltuk ) Rengetegek mesélt ......
Elmondta azt is hogy Carlos, Logan, és James is ugyan ilyen szerény srácok.. cseppet sem szálltak el, élvezik amit csinálnak és imádják a rajongóikat.
Mivel Lori a srácokkal tartott a többi helyszínre is  , megkérdtük adjon át nekik egy üzenetet : Magyarországról is voltunk ott a HD-koncerten, és rengetegen imádják őket itt nálunk , ugyanúgy mint a BTR-t is és reméljük egyszer kis hazánkban is találkozhatunk velük . Megígérte hogy átadja ( bízom is benne , mert nagyon őszinte és kedves volt velünk , eleve már az hogy leült a szakadó esőbe beszélgetni hogy ne legyünk elkenődve.)
Elmondta hogy ritkán találkozik ilyen csupa szív lányokkal akik nem csak azért szereti a srácokat mert 'huh de jól néz ki , meg jaj de dögös ' hanem becsüli őket és  a munkásságukért szereti. Mesélt még rengeteget az amerikai rajongókról, na mert nekik a nagy része pont olyan amit egy sorral ezelőtt említettem.( persze ugye mi Rusherek azt tudjuk..hogy akik csak azért szeretik a srácokat, nem nevezhetik magukat Rushernek... )
Azóta Lorival nem igazán beszéltünk csak 1x-2x. fantasztikus élmény volt hogy megismerhettük. ( Az igazi nevét megígértük hogy nem áruljuk el ) Búcsúzóul átölelt minket, és biztatott, hogy biztos benne, fogunk még találkozni a srácokkal. Örül hogy megismert minket..és írjunk neki ha egy koncerten járunk, hátha ismét összefutunk. (Egyébként most ő is ott van a Summer Break turnén. )

Összefoglalva : Ilyen élményem még sosem volt , lassan 4 éve hogy van HD ( 2009.Április óta )  és BTR (2009, November28. ) Nagy álmom vált valóra hogy láthattam ezt a két fantasztikus srácot, tényleg annyira közvetlenek és aranyszívűek mint tűnnek..és ezt egy olyan is alátámasztotta aki jobban ismeri őket mint mi.  Remélem a másik nagy vágyunk is valóra válik hogy kis hazánkban is találkozhassunk velük , hogy végre meglegyen az a várva várt fotó. A mai napig mosolyogva gondolok vissza arra a napra... sose fogom elfejteni, de néha előjön a rosszabbik érzés is ami elszomorít és sírásra késztet. Ugyan ezt érzi drága barátnőm Tina is, tényleg...leírhatatlan pontosan ez az egész. Nagyon kívánom hogy mindenki átélje ugyanezt, vagy esetleg jobban . Hiszen mindenki megérdemli hogy találkozzon velük !

És végezetül a saját képeimet csatolom! Élvezzétek! :)


(itt énekelte az I'm too sexy-t ;) )









   

Ezek lennének a képek, még rengeteg van, ha valaki szeretné írjon nekem itt, vagy akár facebookon. Elküldöm szívesen... :)) Videók is vannak..de mivel belefeledkeztem hogy éppen felveszem őket....beleénekeltem és így nem annyira élvezhető..de emlékként persze fantasztikus. Remélem élveztétek a beszámolót... 
Én pedig azt remélem hogy hamarosan én olvashatok tőletek hasonlót. 

Utolsó sorban egy kép , igaz nem nagyon látszik (mert sajnos homályos lett ) de Kendall-lel a Big Time Rush-os tokja volt vele, remélem azért ki tudjátok venni ;) 


Legyen szép napotok! Köszönöm hogy elolvastátok ! :)

5 megjegyzés:

  1. olyan jó, hogy megírtad ezt a beszámolót, mert így az egészet elképzelhettük, mintha mi is ott lettünk volna...:))) kár, hogy nem fotózkodhattatok, de ha emiatt szomorkodnátok, minidg jusson eszetekbe, hogy ettől függetlenül szerencsések vagytok, hisz ott lehettetek a 3. sorban! ;)

    VálaszTörlés
  2. Azt kell hogy mondjam,meghatott az élménybeszámolód.Minden vágyam az hogy egyszer elmehessek egy BTR vagy egy HD koncertre,és ez nektek sikerült.Elképesztően irigyellek titeket,hisz nagy álmom hogy láthassam őket élőben.Remélem egyszer valóra válik az álmom.
    Gratulálok nektek,hogy ti eljutottatok a koncertre,igazán szerencsések vagytok.És külön köszönöm hogy megírtad az élménybeszámolót.Cseppet sem csalódtam Kendall-ékben,én mindig is tudtam hogy olyan emberek akiknek mutatják magukat,és egyáltalán nem szálltak el.Éppen ezért imádom őket.

    VálaszTörlés
  3. Atyaèg*-*Nagyonjól leirtad tènyleg minta ènis ott lettem volna..ès megèrtem az örömöt ès a szomoruságot is amikor olvastam mivolt ugye h jött az az ember ès elvite öket könnybe lábadt a szemem hisze elkèpzeletem.milyen rossz èrzès lehetet,de az a "Lori" nagyon kedves volt ès ráadásul mèg h megismerkedtetek vele..wow:)Igy is látszik mennyire összetartó a Rusher family <3:)

    VálaszTörlés
  4. Szia nagyon lelkes olvasója agyok a blogodnak és nagyon rossz hogy az az alak csak úgy elránygatta őket és nem tudtak meg ölelni titeket és a képet se tudtátok el készíteni!! Ezt én is átélném hog meg tudjam milyen rossz volt nektek :(

    VálaszTörlés
  5. Nagyon gratulálok és őszinte részvétem.Mikor lesz új rész?már ideje lenne!!!!!

    VálaszTörlés