2013. július 22., hétfő

Összefoglaló + néhány változás.

halihóóóó ,drágaságok!

Remélem mindenki nagyon jól van , és élvezi a nyarat! Pár változás történt, és még fog is történni a blogomon. Mint láthatjátok oldalt kis képekben ott vannak  a blogom főbb szereplőit. Ha valami nem tetszik, vagy változtatnátok rajta írjátok meg kérlek.Természetesen a sok-sok kommentetek mindig feldob, és erőt add a folytatásra. Hatalmas vigyorral olvasom végig ezeket. Köszönöm a 22 felíratkozót.. a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna hogy valaha is ennyien lesztek! Szívvel-lélekkel készítettem ezt a kis bejegyzést, remélem értékelni fogjátok!:)
Ma este ha minden jól megy hozok egy új részecskét , annyit megsúgok hogy jó pár rész már alakulóban van! Mindezek mellet ha továbbra is megmarad az ihletem, akkor végre elindítom a KE-sztoris blogot! ( Nincsen elfelejtve semmi sem :))  )

Akkor kezdjük is ...ez amolyan összefoglaló,visszatekintés.Azért hogy mindenki tisztán értse mi is a szitu most , a szereplőim életében.  :


Kendall :  3 legjobb barátjával épp a csúcson vannak, sikeresek, gazdagok és boldogok.Úgy érzi megtalálta a hozzá passzoló nőt, Amanda személyében.Ő a szerelme és legjobb barátja is egyben. 
Viszont most indulnak  3hónapos nyári turnéra és ez idő alatt nem lesz sok esélyük találkozni.Ezért kicsit aggódik hogy mi lesz kettőjükkel.

Amanda :  Elkeseredett mivel ő nem tarthat szerelmével és legjobb barátnőjével Marievel a srácok nyári turnéjára , azért mert jelenleg ő egy különleges nyári Főiskolába jár.
Teljes szívéből imádja és megbízik Kendallben, de azért benne is benne van az a kis hang hogy mi van ha....

Carlos  : Mint zsák a foltját ,úgy találta meg  Mariet. Régóta tart a szerelem, Carlos nagyon boldog hogy kedvese velük tart a turnéra mint a BTR stylistja. Természetesen a turnéra viszi magával imádott kutyusát Sydney-t is.

Marie : Hihetetlen nagy megtiszteltetés számára hogy egy ekkora turnén ő lehet a Stylist . Minden erején azon van hogy valahogy magával vigye Amandát is , de eddig nem nagy sikerrel.

Logan :  Hatalmas idiótának tartja magát, amiért elszúrta boldog kapcsolatát.Az egész amiatt ment tönkre mert ő sem tudta mit akar. Vivienne szünetet kért a gondolkodásra.Logan viszont egyre magányosabbnak érzi magát,viszont úgy érzi hogy egyszerre két nőt is szeret. És ezzel az élete csak bonyolódik.

Vivienne : Nagy örömére beindult a modell szakmája, imádja is csinálni , de az agya csak egy dolgon kattog . Mit csináljon a volt kapcsolatával? Hiszen fülig szerelmes még mindig Loganba.
Viszont fél hogy Logan még nem tudd elköteleződni.

James :  Az ő élete hatalmas fordulatot vett, hiszen Vőlegény lett. Bizony megkérte kedvese, Flora kezét. Alig várja a turnét amire menyasszonya is elkíséri , Fox társaságában. Az egyik turnébusz a szerelmesek turbékoló kuckója lesz, hiszen csak a párocskák és állatkáik lesznek rajta.
Vagyis  : Flora, Marie , Carlos és James.

Flora : Minden álma teljesült azzal hogy James menyasszonya lehet, mindezek mellet felfedezte Paul ( a srácok menedzsere)  mint kiváló énekest, így Flora karrierje is elindult az énekesi pályán.

Dustin : Na igen, Dustin ...az eltitkolt 5.tag. Rendkívül tehetséges gitáros, és mindezek mellet még énekelni is tudd. Izgatott a turné miatt, természetesen mindenki az , pedig neki sem ez lesz az első. Boldog hogy legjobb barátja Kendall ahova csak tudja magával viszi. 

Samantha (Sam ): A lány teljesen lenyugodott életet él, megváltozott és ezt legfőképp unokatesójának Amandának köszönheti. Mindezek mellet Kendallel is  már beszélő viszonyban van.
Továbbra is a filmes pályán mozog. Mindenben Amanda mellet áll,és  megígérte Kendallnek hogy támogatni fogja Am-et a 3 hónap alatt hogy ne érezze magát egyedül. Hiszen Sam az, aki igazán tudja milyen egy hiresség élete. 


Remélem izgatottan várjátok az új részeket, mert én izgatott vagyok , azért hogy vajon, tetszeni fog e nektek!:)

Végül, de nem utolsó sorban pedig :


Linkelek nektek egy blogot amit pár napja kezdtem egy nagyon kedves barátnőmmel és büszke vagyok erre a blogunkra ! Remélem ezt is szeretettel fogjátok olvasni, várunk hideg-meleg kommenteket, és sok sok feliratkozót :P Itt is a link : http://twogirls-inthe-bigworld.blogspot.hu/  

Kellemes olvasást, és mindenkinek eseményekben gazdag nyarat !

Jaaaaaaaaj és majdnem elfelejtettem , sok-sok hasonló pasit a strandra :


;))♥

9 megjegyzés:

  1. Grrrrrr... most megfogok pattani estig :O nagyon-nagyon varom az estet, szovaaaal... megprobalok lenyugodniii :)) ja es: Imadlak! + #Lamantha :DDD ♥ ♥ ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. cserkóóóóóóó :) ha minden jól megy még ma lesz új részecske :P :))) köszönöm az állandó kommentjeidet, imádom őket és téged is!:)

      Törlés
  2. Huh... Várom azt a részt!! És most.... Különösen szükségem lenne rá...:///
    Imádlaaak drága <3 köszönöm hogy írod !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj manóóó, köszönöm édes vagy! maybe holnap lesz részecske ! imádlaaaak:))

      Törlés
  3. Nagyon izgatottan várom a folytatást:D Imádom a blogod :DDD


    Ui.: Öööömmm...hát hogy is kérdezzem meg...mi lett Jessie-vel? Imádtam a személyiségét,és kicsit hiányzik is.Érdekelne hogy mit lett vele,miután elutazott L.A.-ből:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! nagyon szépen köszönöm hogy olvasod, és hogy kommentelsz, el se hiszed mennyire jól esik! Jessie-ről volt is egy kis rész hogy mi lett vele ;) majd mindjárt leírom ide neked! Mármint linkelek !

      : http://mywaytotheperfectlifewithbtr.blogspot.hu/2013/03/2fejezet-4resz-hosszu-ido-utanvegre.html

      ha esetleg az ez előtti részekről is lemaradtál, vagy másra gondoltál írj. :)) Egyébként megtalálod az blogarchívumban.
      még egyszer köszönöm,hogy olvasol és kommentelsz! további szép estét ! :)

      Törlés
    2. Igen,ezt olvastam,csak azt hittem, hogy majd róla is fogsz írni hogy hol tart most,de inkább hagyjuk ezt.Nagyon nagyon várom a következő részt! :D

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. awwhh, iszonyatos örömmel tölt el a gondolat, hogy visszatérsz az íráshoz:))) siess azzal a résszel! *-* <3 (meg még jó párral:DD)

    VálaszTörlés