2013. január 10., csütörtök

Blogger üzenet : Új szereplők.(frissített)

Kedves, drága olvasóim! Mint olvastátok van 4 új fontos szereplő a blogban, akiket nem mutattam még be.Remélem tetszeni fognak az új szereplők, és a történet is.Természetesen ott fog folytatódni, ahol abba hagytam! Pár nap múlva jön a folytatás:)!






Jonathan Garet : Jessie menedzsere és egyben a nagybátyja  is.32 éves folyamatosan kutatja az új tehetségeket.Nagyon elismert menedzser, remekül dolgozik . Imádja a munkáját és Jessie karrierje a legfontosabb számára.


Flora Waltez : 20 éves híres sportoló és modell.Gyönyörű kedves,imádni való lány, aki imád a külsejével foglalkozni. Fekete öves karatés.Jessie másik nagyon jó barátnője. Nem mellesleg James párja.




Vivienne Stef : 19 éves ,életvidám lány. Főiskolába jár mellette szabadidejében táncol és modellkedik. Logan-nel egy motoros összejövetelen ismerkedett meg ahol ő hostess lány volt.




Samantha Gats : 21 éves modell ,színésznő. Jelenleg külföldön dolgozik. Egykor Logan-nel randizott. Ő még mindig szereti Logant de muszáj volt otthagynia egy munka miatt. De Logan már mást szeret..... Vajon mi sül ki ebből ? ;))
                                                                       
 

 

 

További szép napot nektek !:) Köszönöm hogy benéztetek!

3 megjegyzés: