2013. február 24., vasárnap

Blogger üzenet : Információ a 2.fejezetről.

WOOOOOOOOOOW , 10 feliratkozó ATYA ÚR ISTEN. Pörgök ezerrel mint egy búgócsiga! Annyira hálás vagyok! KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM. :))

  

Sziasztok! Mint láthatjátok teljesen felfordult az élet . Jessie élete most háttérbe szorul kicsit, néha néha azért felbukkan majd.Mostantól a főszerep csak is a BTR-es srácoké, Marié, Flora, Vivienne...és Samantháé lesz. Persze lesznek újabb szereplők is ( erről nem árulok el többet, aki eddig figyelt sejthet valamit ;) )
Fuuu annyi mindennel készülök nektek hogy azt el sem hiszitek. Sok-sok izgalom, fordulat  meg egyéb finomságok várhatók :P ;)) Ahhw,csak jártatom itt a szám..végén még kikotyogok valamit. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki olvas, boldogsággal tölt el, hogy van aki olvassa a blogom. Nélkületek ez a blog nem létezne.Miattatok,nektek írom, ezért a ti véleményetek nagyon fontos számomra ! Köszönöm,köszönöm,köszönöm! Akkor ha már itt vagyok hozok képecskét a szereplőkről.. de csak is azokról akikről eddig tudtok :P :)) <3


Marie :




Flora : 




Vivienne : 

Samantha : 




Carlos :


 James :



Logan : 


Kendall : 



Gondoltam hozok nektek pár képecskét, imádom ezeket a srácokról és a lányokról is. Remélem nektek is tetszik, és feldobja a napotokat! További szép napot. Puszonyuszo :))

6 megjegyzés:

  1. Ahwwww csak írnád már, my berry. <3
    Xoxo

    VálaszTörlés
  2. Nekeeem feeeldooobtaaa nagyooon is!! *O* Imádooom, imádlak nővérkém

    VálaszTörlés
  3. ahhh már úgy várom az új részeket!! gyorsan hozdd őket!!:DD ♥♥ *-*

    VálaszTörlés
  4. Jujj nár nagyon várom<33 amugy lányok ha akartok nézrek be hozám is ;)

    VálaszTörlés
  5. Szandimandiii siess, mert csak kínzol! :)) egyre kíváncsibbá teszel! ^^ <3 Samanthaaa...:>

    VálaszTörlés
  6. Manomm<3Kaptál egy dijat:)nézz be hozzám:3

    VálaszTörlés